Zo 27 augustus 2017 Hooverphonic with Orchestra (sold out)
Met trots presenteert Live At de Vlaamse band Hooverphonic op zondag 27 augustus 2017.
 
Een indrukwekkende terugkeer tijdens het vijfjarig jubileum van Live At naar glorieuze hits in een rijk georkestreerd jasje. De band die aan de wieg stond van het allereerste seizoen prachtige openluchtconcerten in het Amsterdamse Bostheater. Na twintig jaar succes bracht Hooverphonic in maart vorig jaar hun negende album In Wonderland uit. In België brak single Badaboum alle records en een maand na de release ontving de band een Gouden Plaat voor hun album en single. Het optreden bij Live At wordt een Best Of, waarin de band samen met een strijkersensemble en gastvocalen zowel oude als nieuwe hits brengt.
 
De avond zal starten met Pitou​. Winnares van de ‘Mooie Noten’ competitie en ‘3voor12 talent’. De muziek van de Amsterdamse singer-songwriter wordt gekarakteriseerd door haar opvallende stem. Een sound die klassiek, folk en wereldmuziek laat doorschemeren.
De main-support van de avond is Celine Cairo​, finalist van ‘De Grote Prijs van Nederland’. De Amsterdamse debuteerde onder meer met een EP die door FINK geproduceerd werd. Zo trad ze op in Carnegie Hall in New York en was ze te gast bij DWDD. Met nieuwe inspiratie uit New York en L.A. is het nieuwste album ‘Free Fall’ ontstaan. Verwacht in het Amsterdamse Bostheater​ echte popnummers, met elektronische drumsamples en synths, maar ook kleine akoestische liedjes.
  • Zo 27 augustus 2017
  • Het Amsterdamse Bostheater

Tijdschema:
17:30 ZOMERTERRAS OPEN
19:00 OPENER: PITOU
20:00 MAIN SUPPORT: CELINE CAIRO
21:00 HEADLINE ARTIST: HOOVERPHONIC
Let op: tijden kunnen wijzigen.

Start op ons zomerterras met een drankje of eet een hapje bij een van de foodtrucks. Maak je avond compleet met onze bomvolle picknicktas met producten van Landmarkt voor € 35,00 inclusief wijn uit fles! Je kunt de picknicktas als supplement bij een Live At concert hier bestellen. Het is niet toegestaan zelf eten en drinken mee te nemen naar het theater. Er zijn verschillende foodtrucks en een bar aanwezig.