Ma 30 juli 2018 Clouseau

Clouseau neemt afscheid van fans met allerlaatste Nederlandse concert in het Amsterdamse Bostheater! Natuurlijk niet voorgoed, maar wel voor dit jaar! En waar kunnen ze dat beter doen dan in ons mooie openluchttheater?! De liedjes van Koen Wauters en zijn Clouseau lenen zich perfect voor de zwoele zomeravonden in onze bijzondere setting; klein en intiem maar ook sfeervol en geladen met energie en interactie.

Clouseau draait al meer dan 30 jaar op het hoogste niveau mee en is zowel in België als in Nederland nog altijd ongekend populair. We zien er nu al naar uit om al hun grote hits uit volle borst mee te zingen! ‘Daar gaat ze’, ‘Laat me nu toch niet alleen’, Altijd heb ik je lief’, ‘Anne’ en natuurlijk ‘Passie’, dit wordt het grote feest der herkenning!

We gaan ervoor zorgen dat Clouseau hun voorlopig laatste Nederlandse concert nog héél lang zal herinneren, wij warmen onze stembanden vast op! 

UPDATE: dit concert is uitverkocht! Iedereen die een kaartje heeft weten te bemachtigen: veel plezier alvast en tot in het bos! 🌳🎵🎸🎹

  • Ma 30 juli 2018
  • Het Amsterdamse Bostheater

Tijdschema
17:30 POORTEN EN ZOMERTERRAS OPEN
19:00 OPENER: TESSA BELINFANTE
20.00 MAIN SUPPORT: PAPER JAMES
21.00 HEADLINE ARTIST: CLOUSEAU
Let op: Alle tijden zijn onder voorbehoud

Het is niet toegestaan zelf eten en drinken mee te nemen naar het theater. Er zijn verschillende foodtrucks en een bar aanwezig.