Zo 6 augustus 2017 Boris presents: Keep the funk alive

Boris keert zondag 6 augustus terug tijdens het jubileumjaar van Live At met zijn show ‘Keep The Funk Alive’! Al eerder gaf hij een fantastisch optreden in het uitverkochte Amsterdamse Bostheater.

Keep The Funk Alive wordt een heerlijke funk- en soulshow voor de echte soulliefhebbers met de hits van toen en nu! Het Amsterdamse Bostheater wordt zondag 6 augustus omgetoverd tot een funk experience. Een trein die je meevoert langs de classics die hij zal laten samensmelten mijn zijn eigen werk.

Met een befaamde jazzmuzikant als vader (Gé Titulaer – de zangcoach van Caro Emerald) zit liefde voor muziek bij Boris in de genen. Al op 17-jarige leeftijd werd Boris toegelaten tot het Conservatorium van Maastricht. Toch koos hij zijn eigen weg en werd daarbij geïnspireerd door de Motown sound en idolen als Prince, Marvin Gaye en Michael Jackson.

Als finalist van Idols II kon niemand meer om Boris heen. Een avontuur die ervoor zorgde dat zijn eerste hit ‘When You Think Of Me’ platina werd voordat het in de winkels lag. Hij werd genomineerd voor een Edison in de categorie ‘Beste Zanger’ en ontving een Edison Jazzism Publieksprijs. Trad op in Paradiso, bij Noorderslag en het North Sea Jazz festival. Zijn duetten met soulzangeres Angie Stone en r&b/soulzanger John Legend zorgden ook internationaal voor erkenning!

Boris in het Bostheater is een muziekfeest zoals het gevierd moet worden. Naast funky hits van vroeger zal Boris ook zijn eigen hits de revue laten passeren. Boris’ optreden bij Live At is een must go voor de liefhebbers van een bijzondere avond uit vol lekker eten, drinken en most of all: fantastische muziek. Get your hooper snoopers on!

De main-support van de avond is de Nederlands-Egyptische Amber Gomaa. Geen nieuw gezicht in de muziekscene, maar maakt nu haar debuut als solo-artiest. Eerder was ze de backing vocalist bij Alain Clark en Jett Rebel. Haar eerste EP ‘Sun Gazing’, in samenwerking met Jett Rebel, is voor Radio 3FM reden genoeg om Amber uit te roepen tot 3FM Serious Talent. De tweede single ‘Girlfriend’ gooit hoge ogen bij Radio2, waar dj Gerard Ekdom de track tot een van zijn “5-sterrentracks” benoemt. Onlangs heeft ze een eigen album geproduceerd: ‘Moonchild’. Het album bevat zowel zuivere popsongs, pompende R&B tracks en gevoelige ballads. We want more!

Colin Waters is de opener van de avond. Deze Nederlandse singer-songwriter maakt flirty popmuziek waarbij de dames zullen wegzwijmelen en de heren hun stoute schoenen weer aan willen trekken. Met John Mayer als leermeester en de edge van The Weeknd neemt Colin Waters je mee naar ‘High School Prom’.

Samen met Boris​ zullen beide acts voor een fantastische avond zorgen in het Amsterdamse Bostheater​!

  • Zo 6 augustus 2017
  • VVK vanaf Zaterdag 13 mei 10:00
  • Het Amsterdamse Bostheater
  • Kosten €22,50

Tijdschema
17:30 Zomerterras open
19:00 Opener: Colin Waters
20:00 Main support: Amber Gomaa
21:00 Headline artist: Boris
22:30 Verwachte eindtijd
Let op: Alle tijden zijn onder voorbehoud

Start op ons zomerterras met een drankje of eet een hapje bij een van de foodtrucks. Maak je avond compleet met onze bomvolle picknicktas met producten van Landmarkt voor € 35,00 inclusief wijn uit fles! Je kunt de picknicktas als supplement bij een Live At concert hier bestellen. Het is niet toegestaan zelf eten en drinken mee te nemen naar het theater. Voor de lekkere trek zijn er verschillende foodtrucks en een bar aanwezig.