Zo 20 augustus 2017 Alex Vargas

Live At bevestigt Alex Vargas op zondag 20 augustus 2017 in het Amsterdamse Bostheater!

De Deens-Uruguayaanse singer-songwriter wordt geprezen om zijn live concerten, waarbij de emotie in de muziek voelbaar is voor het publiek. Het Bostheater is de enige Nederlandse locatie deze zomer waar Vargas zijn unieke soulmuziek en elektronische sound ten gehore zal brengen. Een exclusief optreden voor de Live At liefhebber!

Geroemd om zijn indrukwekkende soulstem, haalt Vargas’ stemgeluid herinneringen op aan Michael Hutchence, Steve Winwood en Robert Palmer. Alex Vargas is met zijn 3FM Megahit ‘Shackled Up’, spraakmakende optredens op Eurosonic Noorderslag en een uitpuilende Ziggo Dome (als support act van Dotan) nu ook bij het grote publiek bekend! Met zijn nieuwe debuutalbum ‘Cohere’ bewijst de singer-songwriter dat er een electronic soul-ster rijzende is. Zijn nieuwe album is opmerkelijk en moeilijk te categoriseren; delicaat en simpel door Vargas’ geweldige stembereik, tegelijkertijd opmerkelijk door de bigband productie met jazzorkest en opzwepende koorzang.

Verwacht deze zomer in het Amsterdamse Bostheater een exclusief optreden in sprookjessetting. Met het akoestische gitaarspel zal Vargas een warme, intieme draai geven aan de avond; zijn grootst geprezen kwaliteit. Kom ook genieten van Alex Vargas onbelemmerde creativiteit, want op zondag 20 augustus staat het Bostheater in het teken van soul in een nieuw jasje.

De main-support van de avond is de Nederlandse singer-songwriter Nambyar. Jesse groeide op in een dorp omringt door natuur en speelde al gitaar in bands toen hij 9 jaar was. Hij is opgegroeid in de 80’s en met zijn liefde voor muziek uit de 90’s creëerde Nambyar zijn eigen unieke geluid. 

De opener van de avond is The Howlin’. De band heeft een sound die moeilijk in een hokje valt te plaatsen: het is soulvol, modern en licht alternatief. Dit hoor je terug op de in 2016 uitgekomen EP ‘This Road’ waarop invloeden van hiphop, rock en folkmuziek samenkomen. 

Samen met Alex Vargas zullen beide acts voor een fantastische avond zorgen in het Amsterdamse Bostheater.

  • Zo 20 augustus 2017
  • VVK vanaf VRIJDAG 21 APRIL 10:00
  • Het Amsterdamse Bostheater
  • Kosten €30,00 EXCL. SERVICEKOSTEN

TIJDSCHEMA
17:30 ZOMERTERRAS OPEN
19:00 OPENER: the howlin’
20:00 MAIN SUPPORT: nambyar
21:00-22:30 HEADLINE ARTIST: ALEX VARGAS
Let op: de tijden kunnen wijzigen.

Start op ons zomerterras met een drankje of eet een hapje bij een van de foodtrucks. Maak je avond compleet met onze bomvolle picknicktas met producten van Landmarkt voor € 35,00 inclusief wijn uit fles! Je kunt de picknicktas als supplement bij een Live At concert hier bestellen. Het is niet toegestaan zelf eten en drinken mee te nemen naar het theater. Er zijn verschillende foodtrucks en een bar aanwezig.