Ma 10 juli 2017 Lucky Chops

Lucky Chops is de vierde naam die we presenteren voor het jubileumjaar van Live At Amsterdamse Bos. De brassband kreeg in een dag miljoenen views op YouTube door hun energierijke optreden in een New Yorks metrostation dat werd gefilmd door een voorbijganger.

Opgericht zo’n tien jaar geleden op de Laguardia Arts High School – bekend van de film ‘Fame’ – en van toen af aan onderdeel van het straatbeeld in New York. Lucky Chops laat sindsdien het publiek de sleur van alledag vergeten. De missie van Lucky Chops? Dat positieve muziek de wereld kan veranderen! Inmiddels speelt de band headlineshows op festivals en waren ze de huisband in het MTV-programma ‘Girl Code Live’.

Ieder bandlid bespeelt een eigen instrument waarmee de sound met invloeden uit de pop, klassiek, hip hop, dance en jazz ontstaat. Met een groot repertoire aan bekende hits uit heden en verleden verbluft Lucky Chops op grandioze wijze. Ondertussen is de fanbase uitgebreid en neemt de brassband langzaam de wereld over door de pure magie die zij on stage vertonen. Lucky Chops geeft deze zomer gegarandeerd een spektakel in het Amsterdamse Bostheater!

 • Ma 10 juli 2017
 • VVK vanaf Zaterdag 1 april 10:00
 • Het Amsterdamse Bostheater
 • Kosten €22,50 excl. servicekosten

Zomerterras open vanaf 17:30
Support acts TBA
Hoofdact circa 21:00

Za 22 juli 2017 Walk Off The Earth [SOLD OUT]

Verwacht op zaterdag 22 juli in het Bostheater een energierijk optreden van Walk Off The Earth van eigen nummers en coversongs met een sound in pop, rock en reggae.

De Canadese indie-pop band Walk Off The Earth is het voorbeeld van de invloed van social media op de moderne muziek! Hun vijf-mensen-op-één-gitaar cover ‘Somebody That I Used To Know’ kreeg de eerste twee weken al 35 miljoen views op YouTube. Walk Off The Earth werd met de cover van Gotye in een klap wereldberoemd. De harmonieuze samenzang met klanken van ukeleles, piano, gitaren, drums, xylofoons en theremin zorgen voor een originele sound. Naast ingenieuze covers heeft de Canadese band ondertussen een flink eigen repertoire met indie-pop nummers. Onlangs bracht Walk Of The Earth het nieuwe album ‘Fire In My Soul’ uit, waarop zowel eigen werk als covermateriaal te vinden is.

De avond zal starten met een support act van Suzan & Freek. Dit muzikale duo maakt akoestische covers van bekende hits. In oktober ging hun cover ‘Don’t Let Me Down’ van The Chainsmokers viral, nadat de Amerikaanse band enthousiast reageerde door de cover van het tweetal te delen op Facebook. Een heerlijke support act om de zomeravond mee te beginnen in het Bostheater!

 • Za 22 juli 2017
 • VVK vanaf Vrijdag 24 maart 10:00
 • Het Amsterdamse Bostheater
 • Kosten v.a. €36,00 excl. servicekosten

Zomerterras open vanaf 17:30
Support act TBA
Hoofdact circa 21:00

Het concert is inmiddels uitverkocht. Kaarthouders kunnen hier hun reeds gekochte toegangskaarten upgraden naar een Deluxe VIP Experience of een Sound Check Experience.

Zo 13 augustus 2017 Typhoon

Live At presenteert Typhoon op zondag 13 augustus 2017 in het Amsterdamse Bostheater.

De Nederlandse hiphopmuzikant legt in zijn muziek ziel en zaligheid bloot door middel van eerlijke en oprechte teksten. Altijd met dezelfde hoeveelheid lobi (liefde), passie en overgave. Typhoon creëert een wereld van verbinding en verbeelding en neemt je mee op reis naar zijn muzikale inspiratie. Vol verhalen en anekdotes over kracht, kwetsbaarheid, acceptatie en durf.

Met twee prestigieuze Edisons op zijn naam laat de woordenkunstenaar zijn stem gelden over z’n eigenwijze sound van hiphop, blues en jazz. Hij was de huisband van De Wereld Draait Door en gaf optredens op festivals als Lowlands, Pinkpop en North Sea Jazz, verkocht al zijn clubshows uit met als klapper twee keer de Heineken Music Hall.

Verwacht deze zomer in het Amsterdamse Bostheater een warme ontmoeting voor een breed publiek. Intiem en intens. De setting is kleiner, de impact groter. Met bagage uit zijn eerdere persoonlijke zoektocht die hem leidde naar Suriname, Brazilië, New Orleans en Zuid-Afrika, zal Typhoon met dit kleurrijk optreden de luisteraar opnieuw betoveren. Op zondag 13 augustus zal het Bostheater in het teken staan van Typhoon’s eerlijke en openhartige muzikale repertoire! Met lobi. Heel veel lobi. Beloofd!

 • Zo 13 augustus 2017
 • VVK vanaf Vrijdag 14 april 10:00
 • Het Amsterdamse Bostheater
 • Kosten €32,50 excl. servicekosten

Zomerterras open vanaf 17:30
Support acts TBA
Hoofdact circa 21:00

Zo 20 augustus 2017 Alex Vargas

Live At bevestigt Alex Vargas op zondag 20 augustus 2017 in het Amsterdamse Bostheater!

De Deens-Uruguayaanse singer-songwriter wordt geprezen om zijn live concerten, waarbij de emotie in de muziek voelbaar is voor het publiek. Het Bostheater is de enige Nederlandse locatie deze zomer waar Vargas zijn unieke soulmuziek en elektronische sound ten gehore zal brengen. Een exclusief optreden voor de Live At liefhebber!

Geroemd om zijn indrukwekkende soulstem, haalt Vargas’ stemgeluid herinneringen op aan Michael Hutchence, Steve Winwood en Robert Palmer. Alex Vargas is met zijn 3FM Megahit ‘Shackled Up’, spraakmakende optredens op Eurosonic Noorderslag en een uitpuilende Ziggo Dome (als support act van Dotan) nu ook bij het grote publiek bekend! Met zijn nieuwe debuutalbum ‘Cohere’ bewijst de singer-songwriter dat er een electronic soul-ster rijzende is. Zijn nieuwe album is opmerkelijk en moeilijk te categoriseren; delicaat en simpel door Vargas’ geweldige stembereik, tegelijkertijd opmerkelijk door de bigband productie met jazzorkest en opzwepende koorzang.

Verwacht deze zomer in het Amsterdamse Bostheater een exclusief optreden in sprookjessetting. Met het akoestische gitaarspel zal Vargas een warme, intieme draai geven aan de avond; zijn grootst geprezen kwaliteit. Kom ook genieten van Alex Vargas onbelemmerde creativiteit, want op zondag 20 augustus staat het Bostheater in het teken van soul in een nieuw jasje.

 • Zo 20 augustus 2017
 • VVK vanaf Vrijdag 21 april 10:00
 • Het Amsterdamse Bostheater
 • Kosten €30,00 excl. servicekosten

Zomerterras open vanaf 17:30
Support acts TBA
Hoofdact circa 21:00

Zo 27 augustus 2017 Hooverphonic with Orchestra

Met trots presenteert Live At de Vlaamse band Hooverphonic op zondag 27 augustus 2017.
 
Een indrukwekkende terugkeer tijdens het vijfjarig jubileum van Live At naar glorieuze hits in een rijk georkestreerd jasje. De band die aan de wieg stond van het allereerste seizoen prachtige openluchtconcerten in het Amsterdamse Bostheater. Na twintig jaar succes bracht Hooverphonic in maart vorig jaar hun negende album In Wonderland uit. In België brak single Badaboum alle records en een maand na de release ontving de band een Gouden Plaat voor hun album en single. Het optreden bij Live At wordt een Best Of, waarin de band samen met een strijkersensemble en gastvocalen zowel oude als nieuwe hits brengt.
 
De avond zal starten met Pitou​. Winnares van de ‘Mooie Noten’ competitie en ‘3voor12 talent’. De muziek van de Amsterdamse singer-songwriter wordt gekarakteriseerd door haar opvallende stem. Een sound die klassiek, folk en wereldmuziek laat doorschemeren.
De main-support van de avond is Celine Cairo​, finalist van ‘De Grote Prijs van Nederland’. De Amsterdamse debuteerde onder meer met een EP die door FINK geproduceerd werd. Zo trad ze op in Carnegie Hall in New York en was ze te gast bij DWDD. Met nieuwe inspiratie uit New York en L.A. is het nieuwste album ‘Free Fall’ ontstaan. Verwacht in het Amsterdamse Bostheater​ echte popnummers, met elektronische drumsamples en synths, maar ook kleine akoestische liedjes.
 • Zo 27 augustus 2017
 • VVK vanaf Vrijdag 10 maart 10:00
 • Het Amsterdamse Bostheater
 • Kosten €23,00 excl. servicekosten

Zomerterras open vanaf 17:30
Support acts TBA
Hoofdact circa 21:00

 

 

Zo 03 september 2017 Milow

Live At viert dit jaar haar vijfjarig jubileum en haalt onder andere het beste uit vijf seizoenen Live At terug. En Milow mag dan natuurlijk niet ontbreken. Want, probeer Milow maar eens uit je hoofd te krijgen. De charmante Vlaming beheerst de kunst om met ogenschijnlijk simpele doch oprechte songs voor altijd in het collectieve geheugen te blijven rondspoken. Met Ayo Technology ging Milow viral – gevolgd door hits als You Don’t Know en You And Me (In My Pocket). Het leverde hem zelfs een notering in de Top 2000 op, maar vooral een trouwe fanbase in heel Europa. Inmiddels is het nieuwe album, Modern Heart, uit en begint Milow na zijn succesvolle clubtour van december daarmee aan zijn meest avontuurlijke hoofdstuk tot nu. Milow met band in het Bostheater is een muzikaal feest zoals het gevierd moet worden, een must go voor de liefhebbers van een bijzondere avond uit. De show van Milow was de vorige keer bij Live At uitverkocht, wees er nu dus snel bij!

 • Zo 03 september 2017
 • VVK vanaf Vrijdag 10 maart 10:00
 • Het Amsterdamse Bostheater
 • Kosten €25,00 excl. servicekosten

Zomerterras open vanaf 17:30
Support acts TBA
Hoofdact circa 21:00

Vr 15 september 2017 Memphis Maniacs

Live At presenteert Memphis Maniacs, “Masters of the Mash-Up”, op vrijdag 15 september in het Amsterdamse Bostheater!

De mannen achter Memphis Maniacs weten als geen ander het publiek mee te nemen in een achtbaanrit door muzikaal knip- en plakwerk van verschillende killertracks uit uiteenlopende genres. Hier stoppen de Memphis Maniacs echter niet, ze gaan verder dan alleen het mixen van tekst en muziek! Als geen ander weten ze hun publiek te entertainen en een waanzinnig legendarisch optreden te geven.

De Memphis Maniacs zijn al jaren niet meer weg te denken op de bühnes van Nederlandse festivals, clubs en podia. Met optredens vol humor, herkenning en inventieve muzikale combinaties maken van dit collectief tien jaar lang al één groot feest!

Verwacht deze zomer in het Amsterdamse Bostheater een fantastische vrijdagavond! Zing en spring mee op popknallers en rockklassiekers. Eindig in polonaise door het bos. Met deze podiumbeesten is geen setting te klein. Dancehits, popnummers en rocksongs gaan de blender in en worden op vrijdag 15 september omgetoverd tot een nu al onvergetelijke mash-up!

 • Vr 15 september 2017
 • VVK vanaf VRIJDAG 21 APRIL 2017 10:00
 • HET AMSTERDAMSE BOSTHEATER
 • Kosten €20,- EXCL. SERVICEKOSTEN

Zomerterras open vanaf 17:30
Support acts TBA
Hoofdact circa 21:00