Zondag 7 juni Jett Rebel(Uitverkocht)

De eerste aankondiging van Live At 2015 staat bekend als flamboyant podiumdier. Maakte in zeer korte tijd furore en sleepte verschillende onderscheidingen binnen. Een Edison in de categorie nieuwkomer. Een 3FM Award voor beste nieuwkomer. Een 3FM Serious Talent Award. We hebben het over Jett Rebel. Zijn tournees verkopen steevast en in raptempo uit, heeft in meerdere tv-shows opgetreden en speelde met groot succes op vele grote festivals zoals Pinkpop en Lowlands. Een triomftocht van een aanstormend talent dat zich in ijltempo bewees. Over talent gesproken. Het einde van zijn clubtour komt in zich met een uitverkocht HMH als grandioze finale.

Op zondag 7 juni kiest Jett Rebel weer voor intimiteit. Een zomeravond tussen het volgroen van het magische Bostheater. Het concert van Jett Rebel is inmiddels uitverkocht.

  • Zondag 7 juni
  • Bostheather, Amstelveen

Zomerterras geopend vanaf 17.00 uur

Maandag 24 augustus Ásgeir

Er is haast geen volk ter wereld dat zo’n bijzondere band heeft met de natuur als de IJslanders. Ze lijken zowel verliefd te zijn op hun landschap als het te vrezen. Alleen al daarom is het een unieke gelegenheid om Ásgeir in het bos te zien spelen. Zijn muziek, ergens in een eigen universum tussen James Vincent McMorrow en Bon Iver, lijkt er haast voor te zijn gemaakt. In 2012 debuteerde hij op 22-jarige leeftijd met Dyrd í dauðathogn – vraag het ons alsjeblieft niet uit te spreken – een album dat zijn landgenoten omver blies, en je kunt toch niet zeggen dat ze daar niks gewend zijn. De folk van Ásgeir raakte zelfs zo’n IJslandse snaar dat naar schatting 10 procent van de bevolking een exemplaar van het album in huis heeft.

Om het behapbaar te houden voor het Europese publiek werden de teksten, op het origineel overigens geschreven door Ásgeirs 72-jarige vader, vertaald door John Grant, opnieuw ingezongen en ging het album hier als In The Silence over de toonbank. Sinds die tijd worden de awards in dozen terug naar IJsland gevlogen en staat de singer-songwriter met zijn bijzondere stem voor grote groepen fans over heel de wereld te spelen.

Na een Australische tour en eindelijk weer eens een thuisshow in IJsland komt Ásgeir op 24 augustus naar het Amsterdamse Bos voor een bij voorbaat magisch optreden. Locatie, muzikant en muziek lijken in dit geval voor elkaar gemaakt. Typisch zo’n optreden waar je levenslang spijt van krijgt als je het laat schieten.

  • Maandag 24 augustus
  • VVK vanaf 26 maart
  • Bostheater, Amstelveen
  • Kosten €26,- (excl. fee)

Zomerterras geopend vanaf 17.00 uur

Binnenkort meer concerten.